За нас – Умна Пелена Pine Smart

Кои сме ние?

Pine Smart е първата и единствена интелигентна пелена в света, която установява наличието на бактериални инфекции в пикочните пътища.

Нашата история

Умна пелена Pine Smart е революционен и единствен по рода си медицински продукт, разработен през 2019 г. от ARKAN Grup & Медицинския факултет Джеракпаша към Истанбулския университет. ARKAN Grup е водеща компания сред производителите на медицински изделия от 1992 г. до днес. В портфолиото им фигурират пелените Pine Premium, Pine Soft, Pine Adult и други, а продукцията се изнася в над 50 държави в света.

Продуктът “Pine Smart”, който притежава международна патентна защита в световен мащаб., през 2019 г. беше удостоен с почетната награда за най-добър „Научноизследователски и иновационен продукт на годината” с гласовете на 20 000 лекари от организацията Doctorclub Awards, която връчва Наградите в областта на здравеопазването на Турция.

Ексклузивен представител за България на първата и единствена в света интелигентна пелена Pine Smart е компанията „Мама и бебе“. 

“За мен е истинскo щастие, че ще мога да помагам на майките и техните дечица в най-напрегнатите им мигове!”

Ивелина Рускова, управител, PineSmart България

Нашата мисия

Водена от стремеж към съвършенство и подобряване качеството на живот на хората, ARKAN Grup непрестанно развива своята научноизследователска дейност. Едно от постиженията на компанията е именно колаборацията с Медицинския факултет Джеракпаша към Истанбулския университет и създаването на умни пелени Pine Smart. Медицинската пелена е разработена с мисията да предостави на родителите и техните деца възможност за бърза и лесна диагностика на уроинфекции и да осигури спокойствието на цялото семейство в ситуации на неразположение при най-малките.

Търсете ни в:

Умна пелена Pine Smart - Тотална разпродажба на номер 2 и 3

16.00 лв.21.00 лв.

In stock